Selecteer een pagina

Bestel de Bo-Bottles als zakelijk geschenk.

 

De Bo-Bottle is een uniek relatiegeschenk, of je het nu aan je werknemers of klanten schenkt. Je komt hiermee altijd goed voor de dag, zo geef je niet alleen een prachtige design fles cadeau maar geef je ook een statement als bedrijf op het gebied van duurzaamheid. De flessen kunnen uiteraard gepersonaliseerd worden. Bijvoorbeeld met een persoonlijke boodschap als ‘message in the bottle’ voor een jubileum, een kerstgedachte of als een persoonlijk bedankje. Daarnaast kan het logo of de bedrijfsnaam gelaserd worden in de RVS doppen of gedrukt op de thermische beschermhoes of direct op het glas.

BAM Infra

“Bij BAM Infra gebruiken we de Bo-Bottles als relatiegeschenk. Ook vind ik het leuk om voor onze bezoekers een glas water in te schenken uit een Bo-Bottle. Zowel in- als extern krijgen we hier altijd leuke reacties op!

Bo-Bottles gaat de strijd aan tegen de Plastic Soup. En dat sluit naadloos aan bij onze missie, want bij BAM willen we het leven van mensen verbeteren door het creëren van een duurzame leefomgeving.”

– Sandra Bedborough – van Leperen

 

 

HOCHTIEF

“Bij ons zomerevent (2019) hebben wij de Bo-Bottles aan onze collega’s cadeau gedaan. Een schot in de roos! De achterliggende gedachte van dit cadeau was onze collega’s te motiveren om voldoende water te drinken gedurende de dag en zo een gezonde levensstijl te stimuleren. Met deze flessen wordt ze dit wel heel makkelijk gemaakt… Onze complimenten nogmaals aan Claar én het Bo-Bottles team, zij hebben echt hun best gedaan om alles op tijd bij ons aangeleverd te krijgen en het totaal naar onze wensen te realiseren.”

– Alexandra Bürger

 

Privium

“We schenken al geruime tijd verschillende sappen en smoothies uit de Bo-Bottles in de Privium ClubLounge. Qua uitstraling passen ze heel mooi in ons interieur en zijn ze ook erg handig in gebruik. Daarnaast doen we regelmatig samen met Bo-Bottles een leuke actie voor onze Privium leden. We zijn blij met de samenwerking! ”

– Annemieke Nuesink

RTV Utrecht

Jacomij Metalen

 “Voor ons jubileumjaar hebben wij de Bo-Bottles als relatiegeschenk ingezet.

Als recycling specialist staat duurzaamheid hoog op ons lijstje. De flessen sluiten hier perfect op aan gezien wij hiermee onze werknemers & relaties motiveren het gebruik van plastic te reduceren.  

Door de gepersonaliseerde dop en de persoonlijke boodschap (message in a bottle) is het tevens een zeer uniek geschenk geworden. Wij danken Claar voor de zeer prettige samenwerking!”

– Lotte van der Horst

 

 

6 maten met dezelfde kwaliteiten

Bo-Bottles B.V.

3947 BJ Langbroek

Nederland

+31 615074196

info@bo-bottles.com

Betaalmethodes