Selecteer een pagina

Retour & garantie.

Retour
Het kan voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen, omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling toch niet zou willen houden. Wat de reden ook is, je hebt het recht om jouw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren.

Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten teruggestort op jouw rekening. Indien je de goederen retour wilt zenden, graag compleet, onbeschadigd, ongebruikt en in de originele doos samen met alle geleverde toebehoren. De kosten voor het retour zenden zijn voor eigen rekening.

Belangrijk:
Print dit formulier, vul deze in en stop het in de doos bij de retourzending.

Wij zullen na ontvangst van de goederen het verschuldigde aankoopbedrag binnen 14 dagen op uw rekening terugstorten. Mocht het product beschadigd of gebruikt zijn dan kunnen wij de goederen helaas niet vergoeden. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze voor verzending goed verpakt is.

Garantie
Wij geven om onze producten en doen er alles aan om deze in goede staat te laten bezorgen, toch kan het gebeuren dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kan maken op de garantie.

Wettelijk gezien ben je verplicht om binnen twee maanden na constatering van een gebrek melding bij ons hierover te maken.
Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Duurzaam

De glazen Bo-Bottles verminderen het verbruik van plastic drinkflessen en zo draag je bij aan een duurzamere wereld.

Geen bijsmaak

Nooit meer een bijsmaak aan je drankjes. Doordat de Bo-Bottles van glas zijn gemaakt behouden de drankjes hun originele smaak.

Hygiënisch

Door de afschroefbare boven- en onderkant kan je de Bo-Bottles goed reinigen. De fles kan op deze manier ook gemakkelijk in de vaatwasser.

Bo-Bottles B.V.

3947 BJ Langbroek

Nederland

+31 615074196

info@bo-bottles.com

Betaalmethodes