Selecteer een pagina

Duurzaam doordat alle onderdelen vervangbaar zijn

Duurzaamheid is dagelijks in het nieuws en er komen steeds meer initiatieven bij, Bo-Bottles juicht dit van harte toe. Want hoe meer we met duurzaamheid bezig zijn, des te eerder gaan we met z’n allen het verschil maken. Bij de ontwikkeling van de Bo-Bottles was duurzaamheid dan ook een belangrijk uitgangspunt.

Zo is er vanaf de start een fles ontworpen waarvan alle onderdelen vervangbaar zijn. De RVS doppen, de siliconen sluitingsringen en de glazen fles zijn allemaal los te bestellen. Zo kan je de Bo-Bottle gewoon blijven gebruiken als er een onderdeel kapot gaat, kwijt raakt of aan vervanging toe is. 

Roestvast stalen doppen

De buitenkant van de doppen zijn gemaakt van duurzaam roestvast staal (RVS). Het schroefdraad aan de binnenzijde van de doppen is gemaakt van polypropyleen, een gifvrije kunststof dat bestendig is tegen bacteriëngroei. Dit is het enige kunststof dat in de gehele fles wordt gebruikt. In beide doppen zit een uitneembare, en dus vervangbare, siliconen sluitingsring die er voor zorgt dat de fles 100% waterdicht is.

Borosilicaatglas

Borosilicaatglas is een zeer hard, hitte bestendig glas met een langere levensduur dan andere glassoorten en blijft daardoor mooi bij intensief gebruik en kan ook nog tegen een stootje. 

Dutch Design

Alle onderdelen van de Bo-Bottles zijn in Nederland ontworpen en voldoen aan de hoge eisen  van de Amerikaanse FDA en de Europese MEA (voedsel- en waren autoriteiten).

Duurzaam

De glazen Bo-Bottles verminderen het verbruik van plastic drinkflessen en zo draag je bij aan een duurzamere wereld.

Geen bijsmaak

Nooit meer een bijsmaak aan je drankjes. Doordat de Bo-Bottles van glas zijn gemaakt behouden de drankjes hun originele smaak.

Hygiënisch

Door de afschroefbare boven- en onderkant kan je de Bo-Bottles goed reinigen. De fles kan op deze manier ook gemakkelijk in de vaatwasser.

Voor welk type ga jij?

De Bo-Bottles zijn verkrijgbaar in twee verschillende types. De ‘S’ heeft een smallere doorsnede en ligt daardoor makkelijk in de hand, ideaal voor onderweg. De ‘ULTD’ staat voor unlimited omdat de mogelijkheden met deze flessen eindeloos zijn. Door de bredere onderkant staan deze flessen erg stevig, ideaal voor gebruik binnenshuis, op je werk of in de horeca.

De ‘S’

De ‘ULTD’

6 maten met dezelfde kwaliteiten

Bo-Bottles B.V.

3947 BJ Langbroek

Nederland

+31 615074196

info@bo-bottles.com

Betaalmethodes