Bestel de Bo-Bottles als zakelijk geschenk.

De Bo-Bottle is een uniek relatiegeschenk, of je het nu aan je werknemers of klanten schenkt. Je komt hiermee altijd goed voor de dag, zo geef je niet alleen een prachtige design fles cadeau maar geef je ook een statement als bedrijf op het gebied van duurzaamheid. De flessen kunnen uiteraard gepersonaliseerd worden.

Bijvoorbeeld met een persoonlijke boodschap als ‘message in the bottle’ voor een jubileum, een kerstgedachte of als een persoonlijk bedankje. Daarnaast kan het logo of de bedrijfsnaam gelaserd worden in de RVS doppen of gedrukt op de thermische beschermhoes of direct op het glas.

Duurzaam geschenk

Door aankoop van de Bo-Bottles draag je als bedrijf bij aan het reduceren van het gebruik van plastic wegwerpflesjes en steun je tevens, samen met ons, de Plastic Soup Foundation.

Voor het maken van een mock-up, een offerte op maat of meer informatie kan je altijd contact opnemen via
info@bo-bottles.com of bellen met +31 6 150 741 96.

Duurzaam

De glazen Bo-Bottles verminderen het verbruik van plastic drinkflessen en zo draag je bij aan een duurzamere wereld.

Geen bijsmaak

Nooit meer een bijsmaak aan je drankjes. Doordat de Bo-Bottles van glas zijn gemaakt behouden de drankjes hun originele smaak.

Hygiënisch

Door de afschroefbare boven- en onderkant kan je de Bo-Bottles goed reinigen. De fles kan op deze manier ook gemakkelijk in de vaatwasser.

Bo-Bottles B.V.

3947 BJ Langbroek

+31 615074196

info@bo-bottles.com

Betaalmethodes